Zübeyde Hanım Anaokulu

Vizyon: Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmak.

Misyon: Okulumuz öğrencilerinin ; “ Bilişsel, bedensel, sosyal, duygusal, öz bakım gelişimlerini en üst düzeye çıkarmayı sağlamak, kendi kendilerine yetebilen bağımsız kişilikler geliştirmelerini sosyo- ekonomik şartları elverişsiz çevre ve ailelerden gelen çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlayarak ortak bir yetiştirme ortamı hazırlamak ve çocukların ilköğretime en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamak” misyonunu amaçlamıştır.

Başarılar: 2018-2019 eğitim öğretim yılında başvurduğumuz Beyaz Bayrak projesi kapsamında temiz okul, sağlıklı okul kriterlerini başarıyla uygulayarak Beyaz Bayrak aldık.

Saatler: Sabahçı Grup : 08:00-12:00 Öğleci Grup : 13:00-17:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bagcilarzubeydehanim.meb.k12.tr

Adres - FEVZİ ÇAKMAK MAH. 2074 SK. BLOK NO 9 ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU BAĞCILAR / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - FEVZİÇAKMAK MAH. OSMANGAZİ CD. 2107 SK. NO.4 BAĞCILAR/İST

Ulaşım İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE YÜZYIL KÖPRÜSÜNDEN GEÇEN 97/M 98GE OTOBÜSLERİ VE BAĞCILAR MEYDAN KALKAN BELEDİYE MİNİBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yaklaşık 4 km dir. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yaklaşık 20 km dir